Kotleciki z ananasem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotleciki z ananasem

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 sztuka

1 łyżka

4 plastry

1 łyżka

250 gramów

1 łyżeczka

null

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W mięsie natnij kieszeń i lekko rozbij.

Krok 3

W kieszeń włóż ananasa pokrojonego w kostkę i plaster sera żółtego, zepnij wykałaczką.

Krok 4

Jajko rozkłóć z 2 łyżkami wody. Kotlety obtocz w mące, jajku i bułce tartej.

Krok 5

Smaż z obu stron na złoty kolor.

Krok 2

Posmaruj musztardą i oprósz Przyprawą do mięs Knorr.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotleciki z ananasem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka z ryżem
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej