
Składniki
null
null
null
null
null
2 sztuki
6 plastrów
6 plastrów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso dopraw, rozbij, opanieruj i usmaż.
Krok 2
Na każdym kawałku usmażonego mięsa połóż plaster ananasa, a na jego środku ułóż dżem żurawinowy.
Krok 3
W plasterku sera zrób otwór i ułóż go tak, by w dziurze znalazła się żurawina. Zapiecz w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej