
Składniki
null
null
null
null
null
2 sztuki
6 plastrów
6 plastrów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso dopraw, rozbij, opanieruj i usmaż.
Krok 2
Na każdym kawałku usmażonego mięsa połóż plaster ananasa, a na jego środku ułóż dżem żurawinowy.
Krok 3
W plasterku sera zrób otwór i ułóż go tak, by w dziurze znalazła się żurawina. Zapiecz w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej