Kotlety z ananasem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

54

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

6 plastrów

6 plastrów

2 sztuki

1 opakowanie

null

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso dopraw, rozbij, opanieruj i usmaż.

Krok 2

Na każdym kawałku usmażonego mięsa połóż plaster ananasa, a na jego środku ułóż dżem żurawinowy.

Krok 3

W plasterku sera zrób otwór i ułóż go tak, by w dziurze znalazła się żurawina. Zapiecz w piekarniku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej