
Składniki
4 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 szczypta
1 pęczek
4 sztuki
150 gramów
1 sztuka
6 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
1 -Dowody wrzucić listki laurowe, ziarenka ziela, 2-Obrane i pokrojone w kostkę warzywa. oraz korpus z kurczaka następnie dodajemy Rosół szlachetny drobiowo-wołowy 3- Zagotować, dodać ząbek czosnku i przyprawić do smaku
Krok 2
4- Następnie wymieszać w miseczce kilka łyżek zupy ze śmietanką, wlać do garnka i wymieszać. 5- Korpus wyjąć z upy obrać zmiksować zrobić małe kuleczki rękoma6- Wyjąć listek laurowy i ziarenka ziela.
Krok 3
7- Warzywa zmiksować w blenderze na krem dodać do zupy wymieszać 8- Zupę krem przekładamy do talerzy kuleczki z mięska wkładamy do kremu dekorujemy pietruszką i śmietanką 30%

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































