Krem z buraczków

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

62

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

2 sztuki

1 pęczek

4 sztuki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 sztuka

150 gramów

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

1 -Dowody wrzucić listki laurowe, ziarenka ziela, 2-Obrane i pokrojone w kostkę warzywa. oraz korpus z kurczaka następnie dodajemy Rosół szlachetny drobiowo-wołowy 3- Zagotować, dodać ząbek czosnku i przyprawić do smaku

Krok 2

4- Następnie wymieszać w miseczce kilka łyżek zupy ze śmietanką, wlać do garnka i wymieszać. 5- Korpus wyjąć z upy obrać zmiksować zrobić małe kuleczki rękoma6- Wyjąć listek laurowy i ziarenka ziela.

Krok 3

7- Warzywa zmiksować w blenderze na krem dodać do zupy wymieszać 8- Zupę krem przekładamy do talerzy kuleczki z mięska wkładamy do kremu dekorujemy pietruszką i śmietanką 30%

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z buraczków  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Omlet ze szpinakiem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

średnie

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej