
Składniki
4 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 szczypta
1 pęczek
4 sztuki
150 gramów
1 sztuka
6 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
1 -Dowody wrzucić listki laurowe, ziarenka ziela, 2-Obrane i pokrojone w kostkę warzywa. oraz korpus z kurczaka następnie dodajemy Rosół szlachetny drobiowo-wołowy 3- Zagotować, dodać ząbek czosnku i przyprawić do smaku
Krok 2
4- Następnie wymieszać w miseczce kilka łyżek zupy ze śmietanką, wlać do garnka i wymieszać. 5- Korpus wyjąć z upy obrać zmiksować zrobić małe kuleczki rękoma6- Wyjąć listek laurowy i ziarenka ziela.
Krok 3
7- Warzywa zmiksować w blenderze na krem dodać do zupy wymieszać 8- Zupę krem przekładamy do talerzy kuleczki z mięska wkładamy do kremu dekorujemy pietruszką i śmietanką 30%

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej