Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną

Autor: Muffinka Muffinka

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

29 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

1 szklanka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj kaszę jaglaną według przepisu na opakowaniu.

Krok 2

Patisony i cukinię pokrój w kostkę, a pora w plastry. Podsmaż kilka minut na oleju. Zalej rosołem i gotuj do miękkości warzyw, ok. 10 min.

Krok 3

Zupę zmiksuj blenderem i dopraw według uznania, na przykład chilli i czosnkiem . Możesz wmieszać ser gorgonzola lub śmietanę. Podawaj z kaszą jaglaną.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem z cukinii i patisonów z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej