
Składniki
12 sztuk
500 gramów
1 sztuka
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
3 sztuki
1 szklanka
100 mililitrów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso mielimy. Na maśle podsmażamy drobno posiekaną cebulę a następnie dodajemy mięso. Smażymy kilka minut, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 2
Farsz zawijamy w naleśnik i tworzymy krokiety. Obtaczamy je w jajku i bułce. Smażymy na oleju na złoto.
Krok 3
Podajemy z barszczem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Barszcz czerwony Ulubione Smaki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej