Leczo z brokułem

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

603

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

5 sztuk

1 sztuka

1

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

2 sztuki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulkę smażę na maśle.

Krok 2

Wszystkie składniki z warzyw kroję drobno i dodaję do garnka, dodaję cebulkę i zostawiam na małym ogniu aż produkty będą miękkie, dodaję przyprawy i gotowe.

Krok 3

Na koniec dodaję jajko.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Leczo z brokułem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej