
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
2 szklanki
5 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotowac makaron,odstawic.
Krok 2
Pieczarki umyc, pokroic w plastry,marchewkę także,paprykę konserwową pokroic w paski.
Krok 3
Do garnka wlac sos węgierski,dodac warzywa,gotowac do miękkosci około 25min.Dodac makaron oraz przyprawę mini kosteczka czosnek i posypac przyprawą bałkańską.Podawac z grzankami razowymi
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej