Makaron na ciepło z warzywami

Autor: supermama

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 szklanki

5 sztuk

3 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowac makaron,odstawic.

Krok 2

Pieczarki umyc, pokroic w plastry,marchewkę także,paprykę konserwową pokroic w paski.

Krok 3

Do garnka wlac sos węgierski,dodac warzywa,gotowac do miękkosci około 25min.Dodac makaron oraz przyprawę mini kosteczka czosnek i posypac przyprawą bałkańską.Podawac z grzankami razowymi

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Makaron na ciepło z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej