
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
2 szklanki
5 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotowac makaron,odstawic.
Krok 2
Pieczarki umyc, pokroic w plastry,marchewkę także,paprykę konserwową pokroic w paski.
Krok 3
Do garnka wlac sos węgierski,dodac warzywa,gotowac do miękkosci około 25min.Dodac makaron oraz przyprawę mini kosteczka czosnek i posypac przyprawą bałkańską.Podawac z grzankami razowymi
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej