
Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie.
Krok 2
Odcedź makaron. Tuńczyka z puszki również odcedź (by makaron nie przesiąkł zbytnio tłuszczem), a następnie rozgnieć.
Krok 3
Połącz makaron z rybą, oprósz skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr, podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej