
Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie.
Krok 2
Odcedź makaron. Tuńczyka z puszki również odcedź (by makaron nie przesiąkł zbytnio tłuszczem), a następnie rozgnieć.
Krok 3
Połącz makaron z rybą, oprósz skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr, podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej