
Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie.
Krok 2
Odcedź makaron. Tuńczyka z puszki również odcedź (by makaron nie przesiąkł zbytnio tłuszczem), a następnie rozgnieć.
Krok 3
Połącz makaron z rybą, oprósz skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr, podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej