Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku

Autor: Katarzyna Surma

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu.

Krok 2

Kurczaka pokrój na kawałki, podsmaż na patelni, pod koniec smażenia wrzuć na patelnię warzywa - smaż aż do miękkości.

Krok 3

Makaron dorzuć na patelnię, całość zalej fixem do potraw chińskich.

0

Opinie o przepisie

Fix Do potraw chińskich Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Fix Do potraw chińskich Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej