Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku

Autor: Katarzyna Surma

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu.

Krok 2

Kurczaka pokrój na kawałki, podsmaż na patelni, pod koniec smażenia wrzuć na patelnię warzywa - smaż aż do miękkości.

Krok 3

Makaron dorzuć na patelnię, całość zalej fixem do potraw chińskich.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej