Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku

Autor: Katarzyna Surma

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu.

Krok 2

Kurczaka pokrój na kawałki, podsmaż na patelni, pod koniec smażenia wrzuć na patelnię warzywa - smaż aż do miękkości.

Krok 3

Makaron dorzuć na patelnię, całość zalej fixem do potraw chińskich.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Makaron stir fry z kurczakiem po chińsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej