Mini pizza przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini pizza

Autor: Anna Fabiszewska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

9 łyżek

3 łyżki

1 łyżeczka

20 dekagramów

1 szklanka

20 dekagramów

1 sztuka

25 dekagramów

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Trochę żółtego sera zostawić.

Krok 2

Wszystkie składniki wymieszać w misce. Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz na patelni, tak jak placki ziemniaczane.

Krok 3

Przed podaniem położyć na pizzę trochę sera i polać keczupem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini pizza - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Bułeczki z rodzynkami
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej