
Składniki
1 łyżeczka
4 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
1 sztuka
0.25 łyżeczki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulkę i chili posiekaj, a czosnek zmiażdż.
Krok 4
Podsmaż, aż cebula będzie miękka. Teraz dorzuć resztę przypraw, wymieszaj i wlej jajka.
Krok 5
Kiedy omlet delikatnie się zetnie, przewróć go na drugą stronę. Podsmaż i podawaj.
Krok 2
Jajka roztrzep rózgą z przyprawą Knorr.
Krok 3
Na rozgrzany olej wrzuć cebulę, czosnek, chili i kurkumę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej