Składniki
1 łyżka
2 łyżki
1 łyżeczka
3 sztuki
2 łyżki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Patisony obierz ze skórki i pokrój w plastry o grubości około 1 cm. Posyp Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr i odstaw na 60 minut.
Krok 2
Patisony odsącz, panieruj w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Krok 3
Smaż na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawaj na ciepło.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej