Panzella z ciabatty i warzyw - Zobacz na przepisy.pl pixel

Panzella

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

800 gramów

0.2 szklanki

0.5 szklanki

500 gramów

1 sztuka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidorki cherry pokrój na połówki. Awokado pokrój w kostkę, ogórka w plastry, paprykę drobno posiekaj. Czosnek rozgnieć.

Krok 2

Rozgrzej piekarnik do temperatury 180 stopni. Chleb pokrój w kostki, a następnie połącz go z mieszanką czosnku i oliwy.

Krok 3

Potrząśnij naczyniem, po czym rozłóż chleb na blasze i zapiekaj około 10 minut, aż się zarumieni. Chleb włóż do miski z pozostałymi składnikami i winegretem i ostrożnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panzella - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej