
Składniki
2 sztuki
1 opakowanie
1 łyżeczka
1 szczypta
2 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę skrop sokiem z cytryny i posyp z dwóch stron przyprawą Knorr oraz pieprzem. Zawiń w folię aluminiową. Odstaw na 30 minut.
Krok 2
Szpinak rozmroź na patelni i dopraw do smaku kostką Czosnek Knorr oraz pieprzem.
Krok 3
Na suchej patelni teflonowej upraż migdały.
Krok 4
Piekarnik rozgrzej do 180 stopni Celcjusza. Wstaw rybę zawiniętą w folię i piecz ok. 20 minut.
Krok 5
Na talerzyki wyłóż najpierw szpinak, na niego połóż po kawałku pstrąga i posyp płatkami migdałowymi.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej