
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
100 gramów
2 łyżki
1 sztuka
null
null
25 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sery żółte zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Wymieszaj z posiekaną drobno cebulą, jajkami, mąką i pieprzem.
Krok 2
Z jednolitej masy uformuj małe placuszki.
Krok 4
Podawaj w gorącym Sosem w słoiku Spaghetti Toscana Knorr.
Krok 3
Smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 

Tradycyjne kotlety de volaille
30 min.
łatwe
Jak przyprawić karczek i jakich produktów nie powinno zabraknąć w kuchni? Razem z nami znajdziesz wiele apetycznych inspiracji.
Czytaj więcejCzym nadziewać chlebek pita? Jakie dodatki sprawdzą się najlepiej? Zdradzamy tajemnice pity. Sprawdźcie sami!
Czytaj więcej