Polędwiczki cielęce w zielonym pieprzu na makaronie razowym
łatwe
28 osób zapisało

Składniki
1 łyżeczka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
2 łyżki
500 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotować makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
Pokroić polędwicę w plastry, włożyć do miski i zalać sosem sojowym. Na patelni rozgrzac olej i podsmazyć polędwicę. Po obsmażeniu z jednej strony posypać rozkruszoną Mini Kostką Czosnek Knorr i smażyć krótko z drugiej strony.
Krok 3
Wyjąć mięso na talerz. Makaron przełożyć na patelnie i wymieszać z sosem powstałym z pieczenia mięsa.
Krok 4
Makaron wyłożyć na talerz, poukładać mięso. Posypać świeżo zmielonym zielonym pieprzem i Mini kostką Pietruszka Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej