
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 łyżka
10 dekagramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory myjemy, osuszamy i kroimy w dość grube plastry. Plastry pomidora układamy na talerzu lub półmisku.
Krok 2
Każdy plasterek pomidora oprószamy przyprawami. Na każdym plasterku pomidora rozsmarowujemy łyżeczkę majonezu.
Krok 3
Ser żółty ścieramy na tarce. Łyżeczkę sera nakładamy na każdy plaster pomidora. Dekorujemy kosteczka pomidora.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej