
Składniki
25 dekagramów
1 szklanka
4 opakowania
3 łyżki
2 łyżki
1 garść
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło w temperaturze pokojowej utrzyj z cukrem pudrem na gładką masę.
Krok 2
Następnie rozkrusz herbatniki Petit Beurre przy użyciu blendera.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej