
Składniki
1 szczypta
6 sztuk
1 szczypta
6 łyżek
6 sztuk
1.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj rybę. Odetnij płetwy, usuń skrzela i oczy. Starannie umyj i osącz z wody.
Krok 2
Pstrągi skrop oliwą i odstaw na 30 minut.
Krok 3
Oprósz solą i pieprzem. Do środka włóż gałązki rozmarynu i upiecz. Podlewaj winem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej