Roladki Chrzanowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki Chrzanowe

Autor: Patiszonek666

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

57 osób wydrukowało

Pobierz pdf

37 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

6 sztuk

15 dekagramów

20 dekagramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obrać, pokroić w półplasterki, zagotować i wystudzić. Jajka i ser zetrzeć na tarce, dodać cebulę i kukurydzę.

Krok 2

Majonez wymieszać z chrzanem ( jeśli ktoś lubi ostrzejszy smak można dać więcej chrzanu), dodać do sałatki i wymieszać

Krok 3

Na każdy plaster szynki dać łyżkę sałatki, zwinąć roladki. Smacznego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki Chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej