Rurki z kokosem.

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 opakowania

1 łyżeczka

0.5 szklanki

1 opakowanie

2 sztuki

2 szklanki

10 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do mąki, cukrów i proszku dodać Kasię i jajka. Zagnieść ciasto.

Krok 2

Rozwałkować i pokroić na paski - 2 cm szerokie, 7 długie. Następnie nawijać na wysmarowane wcześniej rurki Kasią i obsypane mąką.

Krok 3

Po nawinięciu układać na blaszce i piec na złoty kolor w nagrzanym piekarniku do 220 st. C przez około 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rurki z kokosem. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Szyszki
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej