PRZEPISY.PL

Ryba w zalewie

  • 60
  • 4
  • Łatwe
  • 0
13
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • liść laurowy i ziele angielskie
  • ocet
  • cukier
    • Krok 1

      Do garnka wlej 2 szklanki wody, 100 ml octu i 50 gram cukru. Dodaj liść i ziele - zagotuj. Cebulę pokrój w piórka i dodaj do zalewy.
    • Krok 2

      Filety opłucz i osusz. Posyp Marynatą Knorr i obtocz w mące. Smaż na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor.
    • Krok 3

      Usmażone ryby ułóż w naczyniu i polej gotową zalewą. Wystudź i wstaw do lodówki.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Naturalna Przyprawa do kurczaka łagodna KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    382
    osoby dodały do Mniamlisty
    90''
    6
    Średnie
    75
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    1
    osoba dodała do Mniamlisty
    15''
    8
    Łatwe
    59
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe