Sałatka Agi

Autor: Kuba Kuba

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę płuczemy i osuszamy w wirówce. Liście rwiemy na kawałki i wkładamy do misy.

Krok 2

Czerwoną cebulę siekamy w pióra, a ogórka i ser feta kroimy w kostkę.

Krok 3

Sałatkę polewamy sosem, a całość delikatnie mieszamy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka Agi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej