Sałatka indyjski afrodyzjak przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka indyjski afrodyzjak

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

2 łyżki

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 sztuka

200 gramów

4 sztuki

4 sztuki

1 łyżeczka

0.5 pęczka

0.5 pęczka

2 sztuki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, oprósz Przyprawą do złotego kurczaka Knorr.

Krok 3

Na rozgrzanej w rondlu oliwie podsmażyć kardamon, goździki, imbir, ostre papryczki, cebulę, czosnek. Smażyć 2 minuty ciągle mieszając.

Krok 4

Dodać przyprawę Garam masala, kurczaka, ciecierzycę i pomidory. Dusić pod przykryciem 10 minut na wolnym ogniu.

Krok 5

Wystudzić, przełożyć do miski, oprósz miętą i kolendrą.

Krok 2

Mięso lekko podsmażyć. cebulę, ostre papryczki i czosnek posiekaj. zioła posiekaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka indyjski afrodyzjak - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Pudding chia
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej