
Składniki
2 łyżki
30 dekagramów
2 łyżki
0.5 szklanki
1 pęczek
20 dekagramów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory sparz i pozbaw skórki, pokrój w kostkę.
Krok 2
Rzodkiewki oczyść, umyj i pokrój w półplasterki.
Krok 3
Parówki pozbaw osłonek i pokrój w plastry.
Krok 4
Wymieszaj składniki z majonezem i dopraw do smaku. Sałatkę posyp natką pietruszki i posiekanymi orzechami.

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej