
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
2 szczypty
2 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę myjemy rwiemy na kawałki układamy na półmisku .
Krok 2
Ogórka kroimy w pół plasterki układamy na sałacie.Pomidora kroimy w ćwiarteczki układamy przez środek półmiska .Cebule kroimy cieniutko dodajemy do sałatki
Krok 3
Posypujemy twarożkiem solimy i posypujemy pokruszoną mini kostką czosnkową .Ozdabiamy koperkiem
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej