
Składniki
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
3 sztuki
1 sztuka
500 gramów
0.25 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidorki umyj, pokrój na ćwiartki.
Krok 2
Szalotki obierz, pokrój w cienkie plasterki.
Krok 3
Fasolę odsącz z zalewy.
Krok 4
Przygotuj sos z oliwy, soku wyciśniętego z cytryny, pieprzu i szczypty cukru.
Krok 5
Czosnek obierz i drobno posiekaj.
Krok 6
Wszystko dokładnie wymieszaj w dużej misce wraz z pokruszonymi mini kostkami Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej