Składniki
500 gramów
1 sztuka
3 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
3 łyżki
1 sztuka
0.25 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidorki umyj, pokrój na ćwiartki.
Krok 2
Szalotki obierz, pokrój w cienkie plasterki.
Krok 3
Fasolę odsącz z zalewy.
Krok 4
Przygotuj sos z oliwy, soku wyciśniętego z cytryny, pieprzu i szczypty cukru.
Krok 5
Czosnek obierz i drobno posiekaj.
Krok 6
Wszystko dokładnie wymieszaj w dużej misce wraz z pokruszonymi mini kostkami Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej