
Składniki
30 dekagramów
1 sztuka
null
1 opakowanie
1 sztuka
4 łyżki
30 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron al' dente, przelej zimna wodą i olejem.
Krok 2
Ser, szynkę i paprykę pokrój w kostkę. Kukurydzę odcedź. Wszystko razem daj do makaronu.
Krok 3
Sos sałatkowy czosnkowy Knorr wymieszaj z wodą, a następnie połącz z majonezem.
Krok 4
Dokładamy majonezu i znów mieszamy. Wszystko doprawiamy pieprzem i solą. Podajemy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej