Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem
łatwe
62 osoby zapisały

Składniki
0.5 kilograma
2 pęczki
1 pęczek
3 łyżki
3 szczypty
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obieramy i gotujemy. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w plasterki lub półplasterki. Rzodkiewki myjemy, kroimy również w plasterki. Koperek siekamy.
Krok 2
Wszystkie składniki dajemy do miski, dodajemy majonez i mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego :-)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej