Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem
łatwe
45 osób zapisało

Składniki
0.5 kilograma
2 pęczki
1 pęczek
3 łyżki
3 szczypty
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obieramy i gotujemy. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w plasterki lub półplasterki. Rzodkiewki myjemy, kroimy również w plasterki. Koperek siekamy.
Krok 2
Wszystkie składniki dajemy do miski, dodajemy majonez i mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego :-)
Przepisy w Waszym wykonaniu
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej