Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem

Autor: Beata Dźwierzyńska

ratingratingratingratingrating

1

heart
23 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

38 osób wydrukowało

Pobierz pdf

57 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

2 pęczki

1 pęczek

3 łyżki

3 szczypty

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obieramy i gotujemy. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w plasterki lub półplasterki. Rzodkiewki myjemy, kroimy również w plasterki. Koperek siekamy.

Krok 2

Wszystkie składniki dajemy do miski, dodajemy majonez i mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego :-)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej