Składniki
650 gramów
6 plastrów
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
2 sztuki
4 sztuki
1 łyżka
3 łyżki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dymkę, koperek i szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Ugotuj ziemniaki w posolonej wodzie. Gotuj do momentu kiedy będą miękkie, następnie odcedź i wysyp na talerz by wyschły.
Krok 3
Wymieszaj ziemniaki z jajkami, dymką, ogórkami i boczkiem. Dopraw dla smaku solą i pieprzem.
Krok 4
Wymieszaj wszystkie składniki dressingu razem. Dodaj do sałatki tyle dressingu by pokrył on wszystkie składniki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej