
Składniki
650 gramów
6 plastrów
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
2 sztuki
4 sztuki
1 łyżka
3 łyżki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dymkę, koperek i szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Ugotuj ziemniaki w posolonej wodzie. Gotuj do momentu kiedy będą miękkie, następnie odcedź i wysyp na talerz by wyschły.
Krok 3
Wymieszaj ziemniaki z jajkami, dymką, ogórkami i boczkiem. Dopraw dla smaku solą i pieprzem.
Krok 4
Wymieszaj wszystkie składniki dressingu razem. Dodaj do sałatki tyle dressingu by pokrył on wszystkie składniki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej