
Składniki
2 łyżki
4 plastry
0.5 pęczka
null
800 gramów
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab opłucz i podziel na 4 porcje. Każdy plaster nadetnij w taki sposób, by powstała kieszeń.
Krok 3
Do każdej kieszonki włoż plaster sera i szynki. Kotlety zepnij wykałaczkami.
Krok 4
Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Każdy kotlet oprósz posiekaną natką pietruszki.
Krok 2
Mięso lekko rozbij tłuczkiem i oprósz Przyprawą do mięs Knorr.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej