
Składniki
2 sztuki
null
null
null
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz i posiekaj drobniutko.
Krok 2
Zeszklij na rozgrzanym tłuszczu, dodaj kaszankę i smaż często mieszając, aż kaszanka się rozpadnie i nabierze ciemnobrązowego koloru.
Krok 3
Dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej