
Składniki
4 łyżki
1 kilogram
1 łyżka
6 łyżek
1 łyżka
1 sztuka
2 łyżeczki
1 pęczek
1 sztuka
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj i natrzyj Przyprawą Knorr i obsmaż na patelni. Włóż na blaszce do piekarnika i piecz 45 minut w temp. 180 stopni.
Krok 2
Margarynę utrzyj z tymiankiem, dodał łyżkę soku z cytryny, posól i popieprz, włóż do lodówki na 0,5 godziny.
Krok 4
Sałatę umyj, osusz i podziel na kawałki, włóż do salaterki i polej Sosem Knorr.
Krok 5
Mięso wyjmij z piekarnika i pokrój na grube plastry. Ułóż na półmisku i udekoruj ziołami.
Krok 6
Podawaj z przygotowaną sałatą i pieczywem zapieczonym z masłem tymiankowym.
Krok 3
Przygotuj Sos sałatkowy Knorr według przepisu umieszczonego na opakowaniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej