Sos indyjski

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

1 szklanka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę bardzo drobno pokrój.

Krok 2

Następnie dodaj cebulę do majonezu.

Krok 3

Wsyp curry i bardzo dokładnie wymieszaj. Podawaj na zimno do mięs, ryb i warzyw.

Krok 4

Majonez wymieszaj z sosem Knorr.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Syczące węże
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej