Sos indyjski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos indyjski

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

1 szklanka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę bardzo drobno pokrój.

Krok 2

Następnie dodaj cebulę do majonezu.

Krok 3

Wsyp curry i bardzo dokładnie wymieszaj. Podawaj na zimno do mięs, ryb i warzyw.

Krok 4

Majonez wymieszaj z sosem Knorr.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej