
Składniki
1 kilogram
2 sztuki
null
150 gramów
null
4 sztuki
null
6 łyżek
1 pęczek
3 sztuki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki umyj i ugotuj w mundurkach. Następnie pokrój w plastry.
Krok 2
Posiekaj cebulę i wędlinę, podsmaż na tłuszczu, dodaj ziemniaki i pociętego w słupki ogórka.
Krok 3
Przesmaż przez kilka minut, dopraw do smaku.
Krok 4
Jajka roztrzep razem z mlekiem i przyprawami, zalej składniki na patelni i smaż do momentu gdy jajka się zetną.
Krok 5
Do gotowych potrawy dodaj posiekany szczypiorek.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej