Tatar z wędzonego łososia

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

208

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 sztuka

0.5 pęczka

3 sztuki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

4 sztuki

2 łyżki

null

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia posiekaj w drobne kostki. Obraną cebulę pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Część koperku wymieszaj z łososiem, cebulą, jajkami przepiórczymi, oliwą. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Krok 3

Chleb pokrój w kwadraty, obłóż tatarem. Posyp pozostałym koperkiem Kromki ułóż na talerzach, przybierz liśćmi sałaty, majonezem, ćwiartkami jajka ugotowanego na twardo i awokado pokrojonym i skropionym sokiem z cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar z wędzonego łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej