Ucha rybacka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ucha rybacka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1.5 litra

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę spraw, umyj, włóż do rondla napełnionego wodą i ugotuj.

Krok 2

Ziemniaki, marchew, selera i cebulę obierz i pokrój w kostkę. Dodaj do ryby.

Krok 3

Dopraw solą i pieprzem i gotuj do czasu, gdy warzywa będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej