Ucha rybacka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ucha rybacka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1.5 litra

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę spraw, umyj, włóż do rondla napełnionego wodą i ugotuj.

Krok 2

Ziemniaki, marchew, selera i cebulę obierz i pokrój w kostkę. Dodaj do ryby.

Krok 3

Dopraw solą i pieprzem i gotuj do czasu, gdy warzywa będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ucha rybacka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Bogracz z kluseczkami
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej