
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1.5 litra
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę spraw, umyj, włóż do rondla napełnionego wodą i ugotuj.
Krok 2
Ziemniaki, marchew, selera i cebulę obierz i pokrój w kostkę. Dodaj do ryby.
Krok 3
Dopraw solą i pieprzem i gotuj do czasu, gdy warzywa będą miękkie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej