Składniki
1 kilogram
1 pęczek
1 pęczek
2 sztuki
2 łyżki
2 litry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę wypatrosz, wytnij filety.
Krok 2
Pozostałości po rybie dokładnie umyj. Dodaj rozdrobnioną włoszczyznę 2 litry wody i zagotuj bulion.
Krok 3
Dodaj przyprawę Knorr i gotuj bulion przez ok. 30 minut aż będzie klarowny i esencjonalny. Następnie przecedź wywar. Wrzuć na powrót warzywa.
Krok 4
Pod koniec gotowania bulionu dodaj filet ryby pokrojony w mniejsze kawałki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej