
Składniki
2 sztuki
2 litry
1 kilogram
1 pęczek
1 pęczek
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę wypatrosz, wytnij filety.
Krok 2
Pozostałości po rybie dokładnie umyj. Dodaj rozdrobnioną włoszczyznę 2 litry wody i zagotuj bulion.
Krok 3
Dodaj przyprawę Knorr i gotuj bulion przez ok. 30 minut aż będzie klarowny i esencjonalny. Następnie przecedź wywar. Wrzuć na powrót warzywa.
Krok 4
Pod koniec gotowania bulionu dodaj filet ryby pokrojony w mniejsze kawałki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej