
Składniki
0.25 sztuki
2 sztuki
0.5 łyżeczki
50 gramów
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby zalewamy zimna woda i zostawiamy na noc.
Krok 2
Następnego dnia grzyby wraz z woda wlewamy do garnka i gotujemy aż będą miękkie.
Krok 3
Obieramy warzywa, myjemy, wkładamy do garnka, dodajemy przyprawy i gotujemy jeszcze 20 min. Doprawiamy do smaku. Przed podaniem przecedzamy przez sito lub podajemy z grzybami i warzywami.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej