Wiosenna sałatka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna sałatka

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 pęczki

150 gramów

1 łyżeczka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę myjemy i rwiemy na małe kawałki wkładamy do dużej misy . Rzodkiewkę dwa pęczki można nawet trzy dać pokrojone w plastry.

Krok 2

Serek do sałatek kroimy w kostkę taka większą i dodajemy do salaty i rzodkiewki mieszamy .

Krok 3

Posypujemy sosem sałatkowym włoskim Knorr i skrapiamy sosem sojowym ciemnym. Delikatnie mieszamy , żeby ma się nie ubiła sałata.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej