
Składniki
1 sztuka
2 pęczki
150 gramów
1 łyżeczka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę myjemy i rwiemy na małe kawałki wkładamy do dużej misy . Rzodkiewkę dwa pęczki można nawet trzy dać pokrojone w plastry.
Krok 2
Serek do sałatek kroimy w kostkę taka większą i dodajemy do salaty i rzodkiewki mieszamy .
Krok 3
Posypujemy sosem sałatkowym włoskim Knorr i skrapiamy sosem sojowym ciemnym. Delikatnie mieszamy , żeby ma się nie ubiła sałata.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej