Wiosenna sałatka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna sałatka

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 pęczki

150 gramów

1 łyżeczka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę myjemy i rwiemy na małe kawałki wkładamy do dużej misy . Rzodkiewkę dwa pęczki można nawet trzy dać pokrojone w plastry.

Krok 2

Serek do sałatek kroimy w kostkę taka większą i dodajemy do salaty i rzodkiewki mieszamy .

Krok 3

Posypujemy sosem sałatkowym włoskim Knorr i skrapiamy sosem sojowym ciemnym. Delikatnie mieszamy , żeby ma się nie ubiła sałata.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej