Wiosenna sałatka z kapustą pekińską przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna sałatka z kapustą pekińską

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

4

8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

36 osób wydrukowało

Pobierz pdf

27 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

0.25 sztuki

6 sztuk

4 sztuki

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę posiekaj, paprykę pokrój w paseczki, rzodkiewkę w półplasterki, szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Sos Knorr wymieszaj z oliwą i trzema łyżkami wody. Polej nim warzywa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej