Wiosenna sałatka z kapustą pekińską

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

4

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

33 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.25 sztuki

0.5 sztuki

4 sztuki

6 sztuk

3 łyżki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę posiekaj, paprykę pokrój w paseczki, rzodkiewkę w półplasterki, szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Sos Knorr wymieszaj z oliwą i trzema łyżkami wody. Polej nim warzywa.

0

Opinie o przepisie

Sos sałatkowy francuski Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Sos sałatkowy francuski Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej