Wiosenna sałatka z kapustą pekińską przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna sałatka z kapustą pekińską

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

4

8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

38 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

0.25 sztuki

6 sztuk

4 sztuki

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę posiekaj, paprykę pokrój w paseczki, rzodkiewkę w półplasterki, szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Sos Knorr wymieszaj z oliwą i trzema łyżkami wody. Polej nim warzywa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej