
Składniki
0.5 sztuki
0.25 sztuki
6 sztuk
4 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę posiekaj, paprykę pokrój w paseczki, rzodkiewkę w półplasterki, szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Sos Knorr wymieszaj z oliwą i trzema łyżkami wody. Polej nim warzywa.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Sałatka z fasolką szparagową i pomidorami
15 min.
łatwe
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej