Wiosenna sałatka z kapustą pekińską

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

4

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

33 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

0.25 sztuki

6 sztuk

4 sztuki

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę posiekaj, paprykę pokrój w paseczki, rzodkiewkę w półplasterki, szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Sos Knorr wymieszaj z oliwą i trzema łyżkami wody. Polej nim warzywa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej