
Składniki
0.5 sztuki
0.25 sztuki
6 sztuk
4 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę posiekaj, paprykę pokrój w paseczki, rzodkiewkę w półplasterki, szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Sos Knorr wymieszaj z oliwą i trzema łyżkami wody. Polej nim warzywa.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej