
Składniki
4 łyżki
2 sztuki
1 opakowanie
1 pęczek
5 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki oprócz kukurydzy płuczemy w zimnej wodzie.
Krok 2
Sałatę rwiemy na kawałki. Rzodkiewkę, pomidora i szczypior kroimy w kawałki. Wykładamy na sałatę. Posypujemy odsączonymi ziarnami kukurydzy.
Krok 3
Sos sałatkowy rozprowadzamy w wodzie i oliwie. Mieszamy i polewamy nim sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej