
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
null
4 plastry
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Steki zalej Sosem w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i odstaw na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Po tym czasie steki usmaż na rozgrzanej oliwie.
Krok 3
Steki obłóż liśćmi laurowymi i plastrami wędzonej szynki, zalej sosem, włóż do rondla i podgrzej.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej