
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
null
4 plastry
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Steki zalej Sosem w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i odstaw na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Po tym czasie steki usmaż na rozgrzanej oliwie.
Krok 3
Steki obłóż liśćmi laurowymi i plastrami wędzonej szynki, zalej sosem, włóż do rondla i podgrzej.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej