
Składniki
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
5 sztuk
3 łyżki
1.5 litra
350 gramów
1 kilogram
400 gramów
1.5 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do mąki dodaj sól i pieprz.
Krok 2
Panieruj w niej mięso i smaż z cebulą i czosnkiem kilka minut.
Krok 3
Dodaj pomidory, chili i wywar wołowy i gotuj przez około 1,5 godziny do czasu, gdy mięso stanie się miękkie.
Krok 4
Po tym czasie dodaj fasolkę szparagową i gotuj jeszcze ok. 15 minut.
Krok 5
Do mąki dodaj sól i pieprz.
Krok 6
Panieruj w niej mięso i smaż z cebulą i czosnkiem kilka minut.
Krok 7
Dodaj pomidory, chili i wywar wołowy i gotuj przez około 1,5 godziny do czasu, gdy mięso stanie się miękkie.
Krok 8
Po tym czasie dodaj fasolkę szparagową i gotuj jeszcze ok. 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej