
Składniki
2 sztuki
400 gramów
400 gramów
2 łyżki
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrojone w plasterki przesmażamy z cebulą.
Krok 2
Chleb kroimy w grubą kostkę.
Krok 3
Śmietanę doprawiamy Delikatem i dokładnie mieszamy.
Krok 4
Składniki łączymy delikatnie ze sobą i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Krok 5
Pieczemy w 180 st. C około 30 minut. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa w płynie Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej