Zapiekanka po włosku

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

16 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

300 gramów

2 sztuki

200 gramów

200 gramów

200 gramów

1 sztuka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj al'dente. Pokrój szynkę, pieczarki i cebule.

Krok 2

Cebulę, pieczarki i szynkę przesmaż na rozgrzanym oleju.

Krok 4

Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem wyłóż makaron, następnie farsz i ser żółty. Zapiekaj przez około pół godziny, do czasu, gdy całość będzie gorąca.

Krok 3

Zalej wszystko Sosem Spaghetti Bolognese Knorr.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka po włosku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej