
Składniki
200 gramów
200 gramów
300 gramów
null
2 sztuki
null
1 sztuka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al'dente. Pokrój szynkę, pieczarki i cebule.
Krok 2
Cebulę, pieczarki i szynkę przesmaż na rozgrzanym oleju.
Krok 4
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem wyłóż makaron, następnie farsz i ser żółty. Zapiekaj przez około pół godziny, do czasu, gdy całość będzie gorąca.
Krok 3
Zalej wszystko Sosem Spaghetti Bolognese Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos do Spaghetti Bolognese Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej