
Składniki
200 gramów
200 gramów
300 gramów
null
2 sztuki
null
1 sztuka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al'dente. Pokrój szynkę, pieczarki i cebule.
Krok 2
Cebulę, pieczarki i szynkę przesmaż na rozgrzanym oleju.
Krok 4
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem wyłóż makaron, następnie farsz i ser żółty. Zapiekaj przez około pół godziny, do czasu, gdy całość będzie gorąca.
Krok 3
Zalej wszystko Sosem Spaghetti Bolognese Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos do Spaghetti Bolognese Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej