Ziemniaczana patelnia przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ziemniaczana patelnia

Autor: Kamassa30

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 kilograma

5 łyżek

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżeczka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki kroimy w grube plastry, paprykę na kawałki.Kiełbasę i por w skośne plasterki.

Krok 2

Ziemniaki ugotować,a następnie przysmażyć na oleju . Dodać kiełbasę, por,paprykę oraz kukurydzę. Smaż 5 min. mieszając. Dodać Delikat Knorr oraz 3 łyżki wody. Wymieszać,przyprawić solą,pieprzem,czosnkiem granulowanym. Tak przygotowaną potrawe posypujemy majerankiem lub pietruszka(do wyboru wedle gustu).

Krok 3

SMACZNEGO !!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ziemniaczana patelnia - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Chłopski garnek
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej