
Składniki
12 sztuk
20 gramów
1 sztuka
1 łyżka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki ugotuj w łupinach na półmiękko, obierz i przepuść przez maszynkę.
Krok 4
Masę ziemniaczaną dopraw skruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.
Krok 2
Grzyby namocz w 3 szklankach zimnej wody na 3 godziny. Następnie ugotuj je w tej samej wodzie.
Krok 3
Ugotowane grzyby drobno pokrój, obsmaż na patelni i dodaj do ziemniaków.
Krok 5
Dodaj jajko i wymieszaj by powstałe jednolite ciasto.
Krok 6
Ciasto rozwałkuj i krój pasma na grzanki.
Krok 7
Smaż na maśle i podawaj z Sosem w słoiku Śmietanowo-grzybowym Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej