
Składniki
4 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
null
null
2 sztuki
1 opakowanie
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na łyżce masła zeszklij posiekana cebulę i pokrojone ziemniaki.
Krok 2
Zalej 1 litrem wrzątku, dodaj kostki bulionowe Knorr i gotuj 10 minut.
Krok 3
Całość zmiksuj, przypraw.
Krok 4
Na reszcie masła zrumień kajzerki pokrojone w kostkę. Grzankami posyp zupę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej