Zupa selerowo-pietruszkowa

Autor: Anna Włodarczyk

ratingratingratingratingrating

466

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

1 szklanka

2 litry

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W dwóch litrach gorącej wody rozpuszczamy kostki rosołowe Knorr. Zagotowujemy.

Krok 2

Obieramy seler, pietruszki i cebule. Kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do gotującego się bulionu. Gotujemy ok. 25 minut.

Krok 3

Miksujemy zupę na krem razem z jogurtem naturalnym.

Krok 4

Podajemy z pestkami dyni i posiekaną natką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa selerowo-pietruszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Krem z brokułów
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej